Общински съвет – Хасково

Протокол №30 от заседание на Oбщинския съвет, проведено на 31.01.2014 год.

І. На основание чл.21, ал.1, т.8 от ЗМСМА, чл.8, ал.1 и чл.12, ал. 1 от ЗОС, Общински съвет - Хасково реши:
 
Осеметажна масивна сграда с идентификатор 77195.518.192.1 по Кадастралната карта на гр. Хасково, със ЗП 873 кв.м. , находяща се в ПИ с идентификатор № 77195.518.192, гр. Хасково, кв. Болярово, ул. Болярска” № 2, се предоставя за безвъзмездно управление, за срок от 10 (десет) години, както следва:
 
1. 1/3 от І –ви етаж, целия с площ 873 кв.м.  и главен източен вход, се предоставя за безвъзмездно управление на „Междуобластен диспансер за онкологични заболявания със стационар- Хасково” ЕООД, съгласно схема, неразделна част от решението на Общински съвет- Хасково. 
2.  2/3 от І – ви етаж , целия с площ 873 кв.м. и централен южен вход на сградата се предоставя за безвъзмездно управление на „Специализирана болница за пневмо-фтизиатрични заболявания- Хасково” ЕООД. 
3. Втори етаж, целия с площ 873 кв.м. се предоставя за безвъзмездно управление на „Междуобластен диспансер за онкологични заболявания със стационар- Хасково” ЕООД и „Специализирана болница за пнемво-фтизиатрични заболявания- Хасково” ЕООД, съгласно схема, неразделна част от решението на Общински съвет - Хасково. 
4. Трети етаж, целия с площ 873 кв.м., и главен източен вход, се предоставя за безвъзмездно управление на „Специализирана болница за пневмо-фтизиатрични заболявания - Хасково” ЕООД.
5. Четвърти, пети и шести етажи и входа от северната страна на сградата се предоставя за ползване от „Център за психично здраве - Хасково” ЕООД.
6. Седми етаж, целия с площ 873 кв.м. и главен източен вход – за ползване от  община Хасково.
7. Осми етаж, целия с площ 873 кв.м. и централен южен вход на сградата се предоставя: 2 стаи за безвъзмездно ползване на „Специализирана болница за пневмо-фтизиатрични заболявания - Хасково” ЕООД, а останалата част от етажа за ползване от община Хасково.
Поддържането и ремонтите на имотите, както и заплащането на консумативни разходи, данъци, такси и застрахователни вноски, се извършват от лицата, на които са предоставени за управление.
ІІ. Упълномощава Кмета на общината да предприеме необходимите действия за сключване на договори за безвъзмездно ползване.
 
 
 
Иван Иванов    

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ХАСКОВО