ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

ХАСКОВО

ПРОТОКОЛ №24

ОТ ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО

НА 17.12.2021 ГОД.

 

 

         

РЕШЕНИЕ №522

 

 

На основание чл.44, ал.1, т.1 и ал.2 от ЗМСМА, във връзка с чл.7 от Договора за стопанисване, поддържане и експлоатация на ВиК системите и съоръженията и предоставяне на водоснабдителните и канализационни услуги, сключени между Оператора „ВиК“ ЕООД – гр. Хасково  и Асоциацията по ВиК – Хасково, чиито член е и Община Хасково, Общински съвет –Хасково реши:

 

1.Приема представените по списъка активи на Оператора „ВиК“ ЕООД –  гр. Хасково, на стойност 204369,40лв. без ДДС или 245243,28лв. с ДДС. От представения списък на Оператора не се приема обект с позиция № 604 на стойност 4045,48лв. без ДДС, поради това, че тази стойност на актива е извън срока посочен в заповедта на Областния управител

 

2.Дава съгласието да се заведат по баланса на Община Хасково представените активи в приетия им стойностен вид, след приемането им с Решение на Общинския съвет и последващо подписване на приемо–предавателен  протокол.  

 

3.Община Хасково от името на кмета и главния счетоводител да подпишат приемо-предавателен протокол с оператора „ВиК“ ЕООД - гр. Хасково на предварително приетия от комисията по-горе посочен списък с активи.

 

 

 

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ

СЪВЕТ – ХАСКОВО:

                                  /Таня Захариева/