ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

ХАСКОВО

ПРОТОКОЛ №23

ОТ ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО

НА 04.08.2017 ГОД.

 

 

 

 

     РЕШЕНИЕ №493

 

        І. На основание чл.21, ал.3 във връзка с чл.34, ал.2 и ал.8 от ЗМСМА, т.6 от ДЗР на Правилника за организацията и дейността на Общински съвет – Хасково, Общински съвет – Хасково ИЗМЕНЯ И ДОПЪЛВА чл.26, ал.1 от Правилника, както следва:

 

        „Чл.26, ал.1 Общинският съветник получава възнаграждение за участие в заседанията на Общински съвет в размер на 24% от брутната работна заплата на председателя на Общинския съвет за съответния месец. За участие в Постоянни и Временни комисии на Общинския съвет, общинският съветник получава възнаграждение в размер на 8% от брутната работна заплата на председателя на Общинския съвет. При неприсъствие на заседанията на Общински съвет, както и на заседанията на специализираните органи (комисии) на Общински съвет, общинските съветници не получават възнаграждения”.

 

        ІІ. Необходимите средства да бъдат осигурени от бюджета на  Община Хасково за 2017 г., за издръжка на Общински съвет – Хасково. При недостиг  на средства, те да бъдат заложени в Бюджета на Община Хасково за 2018 г. за издръжка на Общински съвет – Хасково.

 

                                      

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ

СЪВЕТ – ХАСКОВО:

                              /Таня Захариева/