Общински съвет - Хасково

Протокол №10 от заседание на Oбщинския съвет, проведено на 22.06.2012 год.

На основание чл.21, ал.1, т.12 от ЗМСМА, Общински съвет – Хасково реши:

1. Упълномощава инж. Георги Иванов Иванов, кмет на Община Хасково, да представлява Общината при кандидатстване за финансиране на проект в програмни области №3 Мониторинг и интегрирано планиране и контрол на околната среда и №25 - Изграждане на капацитет и институционално сътрудничество между страната-бенефициент и Норвежки публични институции, местни и регионални власти на „Норвежкия финансов механизъм“ /”Norway Grants 2009-2014”/. С цел успешно провеждане на дейностите по получаването на безвъзмездно финансиране да бъде избрана фирма консултант.

2. Да бъде избрана фирма – изпълнител, която на базата на наличната и допълнително събрана информация да изготви Предварителен технически проект, който да бъде представен пред финансиращата институция.

3. Да бъде избрана фирма – изпълнител за изготвяне на пълен Технически проект, включващ всички необходими компоненти на проекта, позволяващ неговото успешно изграждане и пускане в експлоатация, съгласно действащата нормативна уредба. Изготвяне на необходимата документация за откриване на процедура по ЗОП за избор на фирма изпълнител на проектите.

4. На основание чл.60, ал.1 от Административно – процесуалния кодекс допуска предварително изпълнение на решението.


ИВАН ИВАНОВ

Председател на Общински съвет - Хасково