Общински съвет - Хасково

Протокол №6 от заседание на Oбщинския съвет, проведено на 24.02.2012 год.

На основание чл.21, ал.1, т.8 от ЗМСМА, във връзка с чл.14, ал.7 и 8 от ЗОС, Общински съвет – Хасково реши:

І. Допълва годишната програма за управление и разпореждане с общинска собственост за 2012 г. с имот публична общинска собственост – язовир №000219 с площ 123.820 дка в местност „Биккор”, в землището на с.Елена.

ІІ. Дава съгласие да бъде отдаден под наем гореописаният имот след провеждане на публично оповестен конкурс за срок до 10 години за сметка на инвестициите по възстановяване на стената, изпускателният кран и преливника на язовира.

ІІІ. Участниците в конкурса да представят инвестиционна програма, съгласуване от специалист с правоспособност в хидротехническото строителство, в която да има компонент за начина на възстановяване на съоръженията.

ІV. Датите за провеждане на първоначалните и евентуални повторни публично оповестени конкурси, сроковете за подаване на офертите, депозит в размер на 5000.00 лв. без ДДС, таксите за участие, критериите и методика за оценка, да се посочат в заповедта на Кмета на Община Хасково за провеждане на публично оповестен конкурс за отдаване под наем на обект – публична общинска собственост.

Председател на Общински съвет – Хасково:
/Иван Иванов/