Общински съвет - Хасково

Протокол №3 от заседание на Oбщинския съвет, проведено на 16.12.2011 год.

І. На основание чл.8, ал.2 от Закона за уреждане правата на граждани с многогодишни жилищно спестовни влогове и чл.16, ал.3 от Правилника за прилагането му, Общински съвет – Хасково определя 5-членна Местна комисия в състав:

Председател: Златимир Желев – заместник-кмет на Община Хасково

и Членове:

Петя Бостанджиева - директор дирекция „Правно-нормативно обслужване” на Община Хасково; Нуршен Малкоч – директор дирекция „Общинска собственост” на Община Хасково; Галина Савова – мл.експерт „Жилищна политика” в дирекция „Общинска собственост”; Албен Манджуков – общински съветник в Общински съвет – Хасково.

ІІ. Общински съвет – Хасково предлага на Управителния съвет на НКЖФ, да утвърди състава на комисията и да обнародва решението в Държавен вестник.

ІІІ. Общински съвет – Хасково утвърждава следното разпределение на средствата, формирани в Местната комисия по §17 от Правилника за прилаган на Закона за уреждане правата на граждани с многогодишни жилищно спестовни влогове, както следва:

за заплащане на сътрудници - 30%; за материално стимулиране на членовете на Местната комисия - 50%; за консумативи и канцеларски разходи - 10%; за обяви, публикации и др. - 10%.

Таксата, събирана от правоимащите вложители да бъде 2% върху изплатената компенсация.

 

Председател на Общински съвет – Хасково:
/Иван Иванов/