Общински съвет - Хасково

Протокол №25 от заседание на Oбщинския съвет, проведено на 30.10.2009 год.

І.На основание чл.19 от Наредба №3 за упражняване правата на Община Хасково върху общинската част от капитала на търговски дружества, Общински съвет – Хасково упълномощава д-р Марио Янакиев – представител на Община Хасково в Общото събрание на акционерите в “МБАЛ” – гр.Хасково, което ще се проведе на 10.11.2009 г., а при липса на кворум на 25.11.2009 г., да гласува, както следва:

1.Отчет на Съвета на директорите за постигане на финансови и медико-статистически резултати за първото шестмесечие на 2009 г. и представяне на план-програма за дейността на лечебното заведение, във връзка с преодоляване на последиците от икономическата криза: “въздържал се”.
2.Промяна в състава на Съвета на директорите: “въздържал се”.
3.Определяне мандата на новоизбрания Съвет на директорите: “въздържал се”.
4.Определя възнаграждението на членовете на съвета на директорите, на които няма да бъде възложено управлението “въздържал се”.

ІІ. Задължава представителя на Община Хасково в Общото събрание на акционерите в “МБАЛ” – гр.Хасково, да уведоми на Общото събрание на акционерите в “МБАЛ” АД – гр.Хасково за приетото Решение №400 от 30.10.2009 г. на Общински съвет - Хасково и да представи заверено копие от решението.

    Председател на Общински съвет – Хасково:
/Делян Делчев/