Общински съвет - Хасково

Протокол №23 от заседание на Oбщинския съвет, проведено на 28.08.2009 год.

1. На основание чл.21, ал.1, т.8 от ЗМСМА, Общински съвет – Хасково прекратява правото на възмездно ползване на Сдружение с нестопанска цел за осъществяване на дейност в обществена полза “Съюз на диабетоболните” – гр.Хасково, върху недвижим имот, частна общинска собственост, представляващ – Офис №3, находящ се на четвърти етаж от сграда на ул. “Ивайло” №1, гр.Хасково, с площ 13.60 кв.м., при месечен наем 49.00 лв., ведно с дължимия ДДС, със срок на ползване – 2 /две/ години.
2. На основание чл.22, ал.1 от Наредба за общинската собственост, Общински съвет – Хасково предоставя на Сдружение с нестопанска цел за осъществяване на дейност в обществена полза “Съюз на диабетоболните” – гр.Хасково, право на безвъзмездно ползване на имот, частна общинска собственост, представляващ Сграда, находяща се на ул. “Ген.Карцов” №3, за срок на ползване – 2 /две/ години.Ползвателят заплаща за своя сметка всички текущи ремонти по поддръжка на имота, както и консумативните разходи по ползването му.
3. Упълномощава Кмета на община Хасково да предприеме необходимите действия за сключване на договор за безвъзмездно ползване.

 Председател на Общински съвет – Хасково:
/Делян Делчев/