Общински съвет - Хасково

Протокол №18 от заседание на Oбщинския съвет, проведено на 30.01.2009 год.

1. На основание чл.21, ал.1, т.23 от ЗМСМА, Общински съвет – Хасково дава съгласие Община Хасково да предостави средства в размер на 50 000 лева по сметка на ПФК “Хасково” АД, с която ще имат правото да се разпореждат заедно: Изпълнителният директор на ПФК “Хасково АД, Красимир Пилев – представител на Община Хасково в ПФК “Хасково” и Делян Делчев – председател на Общински съвет – Хасково.
2. Средствата по т.1 да се предвидят в бюджета на община Хасково за 2009 г.
3. Изпълнителният директор на ПФК “Хасково” да представи отчетпред Общински съвет – Хасково за изразходването на предоставените средства по т.1.
4. Предоставените средства в размер на 50 000 лв. да не се използват за покриване на стари задължения на ПФК “Хасково” АД.
5. До следващото заседание на Общински съвет – Хасково, изпълнителният директор на ПФК “Хасково” АД, Красимир Пилев – представител на Община Хасково в ПФК “Хасково” АД и Делян Делчев – председател на Общински съвет – Хасково да изготвят бюджет и план-сметка на ПФК “Хасково”АД и ДЮШ към ПФК “Хасково”АД за пролетния полусезон на 2009 г., които да бъдат представени за одобрение от Общински съвет – Хасково.

   Председател на Общински съвет – Хасково:
/Делян Делчев/