Общински съвет - Хасково

Протокол №10 от заседание на Oбщинския съвет, проведено на 27.06.2008 год.

На основание чл.21, ал.2 от ЗМСМА, Общински съвет – Хасково изменя и допълва свое Решение №28 от 25.01.2008 г., както следва:

“1.Създава Общинско предприятие с наименование: “Туристически информационен център” с предмет на дейност: предоставяне на туристическа информация, оформяне на нови маршрути, провеждане на активен маркетинг и реклама на туристическия продукт, експониране на туристическите обекти на община Хасково на национални и международни туристически изложения, управление на общински имоти и извършване на стопанска дейност във връзка с предмета на дейност на предприятието”.

“3. Определя структура и утвърждава численост на персонала на ОП “Туристически информационен център” – гр.Хасково, както следва:

1. Директор - 1 бр.

2. Касиер-счетоводител - 1 бр.

3. Главни експерти - 2 бр.

4. Хигиенист - 1 бр.

5. Продавач-консултант - параклис - 1 бр.

6. Домакин-поддръжка на църквата в с.Узунджово - 1 бр.

7. Хигиенисти-параклис - 2 бр.

ОБЩО: 9 бр.

“ т.5. На основание чл.12, ал.1 от ЗОС, Общински съвет – Хасково предоставя за управление на ОП “Туристически информационен център” – гр.Хасково, следните имоти – публична общинска собственост: Комплекс Монумент “Св.Богородица” - гр.Хасково и Църква “Успение Богородично” в с.Узунджово, община Хасково.

Председател на Общински съвет – Хасково:
/Делян Делчев/