Общински съвет - Хасково

Протокол №3 от заседание на Oбщинския съвет, проведено на 21.12.2007 год.

1. На основание чл.21, ал.1, т.8 от ЗМСМА и чл.134, ал.1 от Търговския закон, Общински съвет – Хасково дава съгласие да бъде направена допълнителна парична вноска на “Междуобластен диспансер за онкологични заболявания със стационар Хасково” ЕООД – гр.Хасково в размер на 330 000 лв. /триста и тридесет хиляди лева/, за период от 5 години, поради временна необходимост от парични средства и предназначена за разплащане с фирмата-доставчик на микропроцесорна система за повърхностна и полудълбока рентгенова терапия с генерирано анодно напрежение.

2. На основание чл.134, ал.3 от Търговския закон, постъпленията от вноските внесени от общините, които ще се издължат на по-късен етап, автоматично да се превеждат на Община Хасково за възстановяване на предоставената финансова помощ.

3. Общински съвет – Хасково възлага на Кмета на Община Хасково да сключи договор с управителя на “Междуобластен диспансер за онкологични заболявания със стационар Хасково” ЕООД – гр.Хасково, за условията на усвояване и връщане на допълнителната парична вноска.

Председател на Общински съвет – Хасково:
/Делян Делчев/