ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

ХАСКОВО

ПРОТОКОЛ №44

ОТ ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО

НА 29.03.2019 ГОД.

 

 

 

 

 

    

РЕШЕНИЕ №863

 

 

 

1. На основание чл.21, ал.1, т.8 и т.23 от ЗМСМА, Общински съвет-Хасково дава съгласие Община Хасково да разработи и кандидатства с   Проект: „Подобряване качеството на живот и сигурността в Дом за стари хора „Кенана”- гр. Хасково“, финансиран по Фонд  „Социална закрила” на МТСП.

2. Общински съвет- Хасково дава съгласие за съфинансиране по проекта в размер на 10% от общата стойност, а именно 2991,96 лв.

3. Общински съвет- Хасково увеличава капиталовата програма в частта на § 52-00 „Придобиване на ДМА“, функция 1 „Общи държавни служби“, §§ 52-03 „Друго оборудване, машини и съоръжения“ с 26 928 лв.

3. Общински съвет дава съгласие при сключване на договор за финансиране да не се променя предназначението и да не се извършват разпоредителни сделки с недвижимия имот, в който се извършват договорените дейности за период от 3 години от срока на приключване на проекта, както и да поддържа и съхранява материалната база.

4. Общински съвет дава съгласие при сключване на договор за финансиране да запази функцията, предназначението и собствеността на придобитото оборудване, както и да осигури средства за функционирането на социалната услуга за период от 3 години, считано от датата на приключване изпълнението на договора.

 

 

 

 

 

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ

СЪВЕТ – ХАСКОВО:

                               /Таня Захариева/