ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

ХАСКОВО

ПРОТОКОЛ №33

ОТ ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО

НА 30.03.2018 ГОД.

 

 

 

 

    

РЕШЕНИЕ №660

 

 

     

1. На основание чл.21, ал.1, т.8 и т.23 от ЗМСМА, Общински съвет – Хасково дава съгласие Регионален исторически музей – Хасково да разработи и изпълни Проект: „Културна съкровищница“, като водещ партньор по втората покана на Програма за трансгранично сътрудничество по ИПП, България – Турция 2014 – 2020, по Приоритетна ос 2 „Устойчив туризъм“.

     

2. На основание чл.21, ал.1, т.8 и т.23 от ЗМСМА, Общински съвет – Хасково дава съгласие Регионален исторически музей – Хасково да разработи и изпълни Проект: „Етнографското наследство достъпно за всеки турист“, като партньор по втората покана на Програма за трансгранично сътрудничество по ИПП, България – Турция 2014 – 2020, по Приоритетна ос 2 „Устойчив туризъм”.

     

3. На основание чл.21, ал.1, т.8 и т.23 от ЗМСМА, Общински съвет – Хасково дава съгласие Регионален исторически музей – Хасково да разработи и изпълни Проект: „Транс-Тракийска връзка“, като партньор по втората покана на Програма за трансгранично сътрудничество по ИПП, България – Турция 2014 – 2020, по Приоритетна ос 2 „Устойчив туризъм”.

 

4. Общински съвет - Хасково дава съгласие активите да се ползват за нуждите на проекта за период от 5 години след края на проекта.

     

5. Общински съвет – Хасково дава съгласие предназначението на закупените от Регионален исторически музей - Хасково материални активи, да не бъде променяно за период от 5 години след края на проекта.

        

 

 

 

 

 

 

 ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ

 СЪВЕТ – ХАСКОВО:                                                                                

                               /Таня Захариева/