ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

ХАСКОВО

ПРОТОКОЛ №20

ОТ ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО

НА 28.04.2017 ГОД.

 

 

     

РЕШЕНИЕ №431

 

 

На основание чл.21, ал.1, т.5 от ЗМСМА, Общински съвет – Хасково реши:

       

1. Увеличава основните месечни трудови възнаграждения на кметовете на кметства и кметски наместници на територията на кметствата на Община Хасково, както следва: За кметовете на кметства в селата Александрово, Горно Войводино, Долно Войводино, Манастир, Николово, Подкрепа, Родопи, Стойково и за кметските наместници на селата Гарваново, Корен, Любеново с 90 /деветдесет/ лв., а за кметовете на кметства в селата Брягово, Войводово, Въгларово, Големанци, Гълъбец, Динево, Долно Големанци, Елена, Зорница, Клокотница, Книжовник, Козлец, Конуш, Криво поле, Малево, Мандра, Маслиново, Нова Надежда, Орлово, Стамболийски, Текето, Тракиец, Узунджово, Широка поляна със 130 /сто и тридесет/ лв., считано от 01.05.2017 г.

       

2. Средствата за увеличение на трудовите възнаграждения да бъдат осигурени от фонд „Резервен” от бюджета на Община Хасково.

       

3. Възлага на кмета на Община Хасково да предприеме необходимите действия за сключването на анекси към   договори на горепосочените лица във връзка с изпълнение на решението по т.1.

 

 

                                      

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ

СЪВЕТ – ХАСКОВО:

                              /Таня Захариева/