ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

ХАСКОВО

ПРОТОКОЛ №18

ОТ ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ, ПРОВЕДЕНО

НА 24.02.2017 ГОД.

 

 

 

     РЕШЕНИЕ №386

 

 

 

 1. На основание чл.21, ал.2 от ЗМСМА, във връзка с чл.40 от Закона за защита на животните,  Общински съвет – Хасково приема Наредба за дейността на приют за овладяване популацията на безстопанствените кучета на територията на община Хасково.

        Допуска техническа поправка на думата „правила” с думата „наредба” в текстовете на чл.13, ал.2, чл.14, ал.1 и чл.15 от Наредбата за дейността на приют за овладяване популацията на безстопанствените кучета на територията на община Хасково.

 

2. Настоящата Наредба за дейността на приют за овладяване популацията на безстопанствените кучета на територията на община Хасково ОТМЕНЯ ПРАВИЛА за дейността на приют за овладяване популацията на безстопанствените кучета на територията на община Хасково, приети с Решение №331 от 16.12.2016 г. на Общински съвет – Хасково.

 

           

3. Задължава Кмета на Община Хасково, в срок до 2 месеца, да внесе предложение в Наредбата за определяне и администриране на местните такси и цени на услуги на територията на община Хасково, да се определи такса за престой в приют на  куче-компаньон.

 

 

 

                                      

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ

                                              

СЪВЕТ – ХАСКОВО:

                                                                   

                           /Таня Захариева/